Dienstverlening voor iedere advocaat

Als advocaat kan u bij Legia Gerechtsdeurwaarders terecht voor professionele opvolging van uw dossiers, vanaf de minnelijke invordering tot en met de gerechtelijke invordering met de volledige tenuitvoerlegging van uitvoerbare titels.

U kan bij ons terecht voor een snelle tussenkomst in de procedure, correcte informatie en desgevallend en zo nodig bijkomend ondersteunend juridisch advies.

Steevast gaat ons team ten volle voor een open communicatie en snelle opvolging van uw dossiers overeenkomstig uw instructies. Hierbij gaan wij steeds zo proceseconomisch mogelijk te werk, dit in het belang van elke betrokken partij.

Uiteraard kan u ook altijd rekenen op onze decennialange expertise ter zake en het verlenen van de nodige informatie en grondige adviezen.

Legia Gerechtsdeurwaarders treedt op in het gehele gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen en werkt samen met betrouwbare confraters in ieder ander gerechtelijk arrondissement en in het buitenland, zodat uw dossier overal perfect opgevolgd wordt, waar de tegenpartij ook woonachtig is.

 Wij staan u en uw cliënten graag bij op het gebied van de nieuwe administratieve procedure van invordering van onbetwiste B2B-schuldvorderingen van ondernemingen.

(voor meer info zie onze aparte rubriek)

Voor al uw vragen, aarzel niet en neem contact met ons op.

Belangrijk nieuws

Vanaf 20 maart 2017 nemen wij intrek in ons nieuw kantoor te 9800 Deinze, Kastanjelaan 17/2 !

Een snelle en vereenvoudigde invordering van uw B2B-facturen? Kijk hier voor meer informatie.